XİDMƏTLƏR VƏ TƏLİMLƏR
|
FSSC 22000 tələblərİnə müvafİq olaraq qİda təhlükəsİzlİyİ İdarəetmə sİstemİnİn İnkİşafı və həyata keçİrİlməsİ Təlimin məqsədi: FSSC 22000 tələblərinə müvafiq olaraq qida təhlükəsizliyi idarəetmə sisteminin inkişafı və həyata keçirilməsi üzrə məhsul zəncirində iştirak edən müəssisələrin mütəxəssislərinin hazırlanması. Ərzaq məhsullarının təhlükəsizliyi menecment sisteminin daxili auditini aparmaq üçün, daxili audirotların hazırlığı. Təlimin auditoriyası: Ərzaq təhlükəsizliyi idarəetmə sistemlərinin inkişafı və həyata keçirilməsi üçün məhsul zəncirində iştirak edən müəssisələrin mütəxəssisləri, laboratoriya müdirləri. Təlİmİn proqramı Təlimin müddəti: 3 gün Birinci gün (10.00-18.00)
-Xidmətlərin idarə edilməsi. Məhsulların qorunması, bioterrorizm və həssaslıq, təhdid təhlili, risklərin qiymətləndirilməsi, idarəetmə. Həssaslıq təhlili, risk qiymətləndirilməsi və idarə edilməsi. Allergenlərin idarə edilməsi. Logotipin istifadəsi. Məhsul etiketləmə. İkinci gün (10.00-18.00) ISO 22000 standartın tələbləri ISO 22000 standartına giriş və YMSMT ümumi tələbləri
Praktiki tapşırıq № 2. «Təhlükəsizlik təhlili»
Praktiki tapşırıq № 3. «НАССР və İŞP işlənib-hazırlanması»
Praktiki tapşırıq № 4. «Uyğunsuzluqların idarə edilməsi. TT işlənməsi» Üçüncü gün (10.00-18.00) FSSC 22000 tələbləri 4-cü versiya.
Praktiki iş «Təhlükələrin eyniləşdirilməsi, motivasiya və qiymətləndirməsi»
Praktiki iş «Qida məhsullarının saxtalaşdırılması nümunələri»
Praktiki iş «Həssaslığın eyniləşdirilməsi üsullarının tətbiqi» Yekun test "FSSC 22000 tələblərinə müvafiq olaraq qida təhlükəsizliyi idarəetmə sisteminin inkişafı və həyata keçirilməsi" təlim kursu, təlim iştirakçıları ilə praktiki tapşırıqlardan istifadə edərək dialoq rejmində keçirilir. Tədbirin iştirakçıları üçün:
|