XİDMƏTLƏR VƏ TƏLİMLƏR
|
FSSC 22000 tələblərİnə uyğun olaraq Yeyİntİ məhsullarının təhlükəsİzlİyİ menecment sİstemİnİn qurulması və tətbİqİ Təlimin məqsədi: FSSC 22000 tələbləri əsasında yeyinti məhsullarının təhlükəsizliyi menecment sisteminin qurulması və tətbiqi məsələlərinə dair qida zəncirinə aid müəssisələrin mütəxəssislərinin hazırlanması. Yeyinti məhsullarının təhlükəsizliyi menecment sisteminin daxili yoxlanılması üçün daxili auditorların hazırlanması. Təlimin auditoriyası: Yeyinti məhsullarının təhlükəsizliyi menecment sisteminin qurulması və tətbiqi məsələlərinə dair qida zəncirinə aid müəssisələrin mütəxəssisləri, texnoloqlar, daxili auditorlar və laboratoriya müdirləri. Təlİmİn proqramı Təlimin müddəti: 3 gün Birinci gün (10.00-18.00)
İkinci gün (10.00-18.00)
Üçüncü gün (10.00-18.00)
Yekun test «FSCC 220005 tələblərinə uyğun olaraq Yeyinti məhsullarının təhlükəsizliyi menecment sisteminin qurulması və tətbiqi» üzrə təlim kursu praktiki tapşırıqlar tətbiq etməklə və təcrübə mübadiləsi aparmaqla iştirakçılarla dialoq rejimində keçirilir. Tədbirin iştirakçıları üçün:
|
||||||||||||||||||